Flierefluiter Kunstmarkt

Flierefluiter Kunstmarkt

  • zondag 27 augustus 2023
  • van 11.00 tot 17.00 uur

De jaarlijkse kunstmarkt in de tuinen van de Flierefluiter, altijd op de laatste zondag van augustus, begint al een beetje traditie te worden. Kunstenaars presenteren zichzelf en bieden hun werk te koop aan.

In de sfeervolle en prachtige groene tuinen komt het bonte pallet aan kunstwerken bijzonder goed tot zijn recht. Voor ieder wat wils: schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken, fotografie, sieraden, speciale technieken. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een hapje en/of drankje op het gezellige terras in de hoogstamboomgaard of achter bij het bakhuis.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich tot 1 juli opgeven voor deelname aan de kunstmarkt.

Informatie voor stand-houders

Info kunstmarkt 2023

Inschrijfformulier 2023

Privacyverklaring 2023

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *